Coaching

“Een vernieuwende kijk op de zaak, biedt een zee van ruimte.”

Koolsultancy coacht: Loopbaangericht, persoonlijk en wandelend.

Waar een wil is, is een weg. Waar een weg is, is een richting. Waar een richting is, is een doel.  Waar een doel is, is een uitdaging.

Echter, is er soms een verschil tussen willen en direct kunnen. De uitdaging kan het doel op zich zijn. De uitdaging kan ook een probleem zijn waar jijzelf niet direct de oplossing voor weet. Als coach kan ik jou verder op weg brengen, of op de goede weg om tot een oplossing te komen.
Direct vrijblijvend contact opnemen?

Coaching kan jou verder op weg brengen bij:

(Enkele voorbeelden.)

9b14d2ce-dc6e-4439-8558-b132cfc4618bkopie

# Moeite met alle ballen hoog te houden op werk- en privégebied;

# Het zien van nieuwe perspectieven wanneer je bent vastgelopen op je werk;

# Omgaan met stress en keuzestress;

# Openen van nieuwe deuren wanneer je in een sleur zit;

# Het ontdekken van jouw talent en/of passie (jouw ‘staart!’);

# Het leren van grenzen aangeven;

# Het weghalen van de rook waardoor je het vuur weer ziet;

# De wens om nog meer uit jezelf te willen halen en uitgedaagd te worden

Koolsultancy Coaching = integratief (zelfsturend), verhelderend, inspirerend

Integratieve coaching is een zeer effectief middel om te komen tot bewustwording en verandering. Integratief wil zeggen: vanuit jezelf.
De eerste stap tot verandering en vooruitgang begint bij jezelf. Iemand kan jou ‘triggeren’ of inspireren maar jij implementeert het. Jij bent zelf aan zet, ik geef je een voorzet.
Koolsultancy biedt hiervoor een integratief (zelfsturend)  coachtraject aan op maat en ondersteunt jou om van jezelf een goede ‘zelfcoach’ te maken, zodat jij zelf weer verder kunt.

Een traject is een proces
In mijn diverse loopbaan heb ik al veel ‘kikkers’ mogen slikken (‘Eat Your Frogs’). Mijn kennis en ervaringen draag ik mee als bagage maar niet als leidraad. Jij kent jezelf het beste. Als integratief coach ga ik ervan uit dat de antwoorden al in jezelf zitten. Deze komen naar boven door je er voor open te (leren) stellen en de juiste vragen gesteld te krijgen. Dit is een proces. Voor dit proces is vertrouwen nodig, de juiste setting en een klik met elkaar. Ik bied kaders en geef samen met jou richting aan jouw ontwikkelingsproces. Hiervoor maak ik gebruik van: De kunst van het coachen, humor, beeldspraak, coachingsmodellen, technieken (o.a. NLP) en zelf ontwikkelde methodieken (o.a. Staartfilosofie en De Rots van Trots).

Trajecten en vergoedingen

Integratieve coaching is een waardevol middel om iemand in eigen kracht te kunnen zetten, te inspireren en zichzelf te kunnen laten overtreffen. Deze uitkomsten zijn voor mij een drijfveer. Jou verder op weg brengen zodat jij jouw potentieel kan (her)ontdekken.

Waar?

Voor coachingsgesprekken heb ik een prettige praktijkruimte in Hilversum- Oost ter beschikking. Voldoende parkeerplek in de buurt en dichtbij de Zuiderheide.

Ben je liever buiten? Hilversum en omgeving is voorzien van prachtige en rustgevende natuur. De wetenschap heeft uitgewezen dat wandelen (in de natuur) veel voordelen heeft. Als coach en natuurliefhebber kun je door mij ook wandelend gecoacht worden. 

Koolsultancy is aangesloten bij:

nobco

testimonial Jeroen

testimonial Tim

testimonial Marlon

Afspraak maken

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.