Sollicitatie advies

Sollicitatiegesprekken worden vaak als lastig bevonden, spannend of ongemakkelijk. Wat kun je precies verwachten? Jezelf verkopen, hoe doe je dat? Een goede motivatiebrief schrijven en het beste van jezelf op maximaal twee pagina’s krijgen (je curriculum vitae); met dat ene doel: uitgenodigd worden op sollicitatiegesprek bij een werkgever waar jij graag wilt werken.

Koolsultancy biedt ondersteuning aan werkzoekenden bij het solliciteren. 
Op maat, doeltreffend en met visie.

sollicitatieadvies Koolsultancy

Onder de noemer: ‘Soul-liciteren‘, solliciteren met (hart en) ziel, biedt Koolsultancy een ludieke gelegenheid aan voor het oefenen een sollicitatiegesprek.


Leer zoveel mogelijk je zelf te zijn tijdens een sollicitatiegesprek. Experimenteren met nieuw gedrag, vertrouwd raken met sollicitatiegesprekken en het eigen maken.


Consult of workshop

Soul-liciteren wordt aangeboden als consult, individueel of met een tweetal.
Voor een cv en motivatiebrief check, kun je een afspraak maken voor een sollicitatieconsult. Alleen advies geven op je cv of brief doe ik niet. Jouw brief en cv is één. Maak een afspraak voor een sollicitatieconsult.

Koolsultancy biedt ‘Soul-liciteren’ ook aan in workshopvorm voor groepen. Neem contact op voor meer informatie of een offerteaanvraag.


photo-2019-10-10-11-53-17

Als coach zit mijn kracht in het ondersteunen om jou jezelf te laten zijn en het beste uit jezelf te halen. In mijn loopbaan heb ik meer dan 70 sollicitatiebrieven (helpen schrijven) geschreven. Contacten/klanten die ik tot nu toe heb geholpen met hun cv en sollicitatiebrief, zijn uitgenodigd op gesprek of opgenomen in het dossier van de desbetreffende werkgever. 

 

Soul-liciteren is win win: met vertrouwen en plezier uitkijken naar je toekomstige sollicitatiegesprek(ken), helpt je om een goede motivatiebrief te schrijven.

loopbaancoach hilversum, loopbaancoach utrecht, loopbaancoaching, staartfilosofie, loopbaancoachhilversum.nl, persoonlijk leiderschap, coach voor 45 plussers, burn-out, werkstress, werkdruk, persoonlijke ontwikkeling, passie, energie, werkbalans, privébalans, koolsultancy, kwispelende staart, overwerkt, overspannen, loopbaanadvies, blijven loopbaanontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, integratieve coaching, grenzen aangeven, assertiviteit, werkgeluk, werkbalans, coachtraject, drijfveren, talenten, vinden, waarden, kernwaarden, solliciteren, sollicitatie advies, soul-liciteren, motivatiebrief, cv, jezelf, zijn

%d bloggers liken dit: