Dertigers Deal voor drukke dertigers.


Zie jij in deze tropen jaren door de tropische bomen het bos niet meer? Is dit het nu? Is dit wat ik echt wil maar wat is het alternatief? Heb ik het wel goed voor elkaar, verdien ik genoeg? Besteed ik voldoende tijd aan mijn gezin of ben ik te druk met werken? Hoe kom ik toe aan mijn ambities op mijn werk? Deze typische ‘dertigersvragen‘ en dilemma‘s hielden mij ook bezig en hielden mij vooral tegen. Van een nood een deugd maken en dat lukte. In samenspraak met Werkstation, de loopbaanvoorziening van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), ontwikkelde ik een coachtraject speciaal en specifiek voor dertigers met knagende loopbaan- en levensvragen. Stap uit je dilemma en maak een Dertigers Deal met jezelf.

In je “quarterlife” levensfase en voor sommigen zelfs al een vervroegde midlife, worstel je vaak met knagende vragen en vervelende dilemma‘s. Is dit wel echt wat ik wil en hoe ik het wil? Hoe combineer ik een druk sociaal leven met een drukke baan? Worstelen met de werk-privé balans. Kiezen tussen ambities op werk of tijd voor je gezin. Omgaan met onbegrip van je ‘Boomer’ ouders: “in onze tijd deden wij dat gewoon..” Maar die tijd is een heel andere tijd.. Hoe wil je het eigenlijk inrichten dat werkende leven in combinatie met het thuisfront, b.v Wij? Want ja een gezin is bijna een soort bedrijf, een ‘non-stop-shop‘. Er kan heel veel, dus wil je vast ook heel veel. Weet dat heel veel best ook best even kan wachten. Dan zie en geniet je weer van wat je al hebt. Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat dan, waar begin je en wat is hier voor nodig?

Een Dertigers Deal loopbaantraject

Hoe fijn zou het zijn om van jouw dertigersdilemma’s een ‘Dertigers Deal’ te maken? Tijd om even aan de handrem te trekken en in gedachten boven je leven uit te zweven. Tijd voor een slimme reflectie om SMART(IE) doelen te stellen. Wat gaat er nu goed en wat zou je anders willen? Waarom en wanneer wil je dat? En .. zijn die wensen realistisch?

Wat ga je doen met jouw Dertigers Deal Traject?

Tijdens een kort loopbaantraject op maat van 5 gesprekken, te plannen in jouw tempo, ondersteun ik jou in het maken van jouw ‘Dertigers Deal’. Met integratieve coaching zetten we in kannen en kruiken wat jij nog wil in de toekomst, want wat in het vat zit verzuurd niet, tenzij het zuurkool is.. Stap voor stap, van fase tot fase. 

Na een ‘SMARTIE reflectiesessie’ bewandel je in het traject een interactieve levenslijn en werk je aan een authentieke ‘analoge‘ en digitale Life Map. Je werkt van stap tot (carrière)stap en van (levens)fase tot (kinder)fase tot oase. Een oase om even in te genieten, bij te tanken en op krachten te komen. Om van daaruit weer verder te gaan, stroomafwaarts met de wind mee, want dat trekt je makkelijker over rotsen en door het mulle zand. Op naar de volgende bestemming.

Voorbeelden van Dertigers Deals:
 • Voor nu heb ik gewoon ambities. Ik wil goed zijn in mijn werk en een goede ouder zijn, uitgebreid genieten heb ik later nog tijd zat voor. 
 • Het werk zet ik in goed overleg op een lagere pit, ik houd een uitgebreide pitstop en leg vooral mijn focus vooral op mijn eigen welzijn en mijn gezin. 
 • Ik kies kwantiteit boven kwaliteit, ik ken én bewaak mijn grenzen. Ik wil gewoon van alles wat en weet dat dit goed bij mij past en ik hier voldoening uit haal.
Investering Dertigers Deal traject

Als hardwerkende dertiger ben je nog niet binnen, dat weet en besef ik ook.
Wanneer je een Dertigers Deal afneem met 5 coachgesprekken van 1 uur (voor jou in te plannen, binnen een bepaalde periode wanneer het voor jou uitkomt), betaal je 595 euro voor het hele traject incl. BTW. Dit geld voor de eerste drie afnemers van een Dertigers Deal traject. De reguliere prijs is 665 euro incl. BTW.

In dit unieke traject is in grote lijnen allemaal inbegrepen:

 • Kosteloos kennismakingsgesprek en intake;
 • 5 coachsessies van 60 min. (online of wandelend), bestaande uit:
  Smart Reflectie – Lifelinesessie – life map maken – integratieve coachsessie / wandelsessie – evaluatie;
 • Tussen de 5 coachgesprekken door kun je per mail je vragen stellen;
 • Tussen de 5 coachgesprekken door kun je bellen voor vragen of vastlopers;
  (4 belmomenten van max. 15 min. per keer.)
 • Nazorgsessie binnen 3 maanden. Duur: 45 minuten;

Werkgevers betalen 750 euro incl. BTW voor dit traject op maat. Voor particulieren bied ik de eerste 3 trajecten eenmalig aan voor 595 euro. Daarna voor 655 euro. Een early bird korting voor de snelle beslisser, de early adopter.

Voordelen

Dit traject is integratief, voor jou verder op maat gemaakt en in jouw eigen temp te volgen. Dit zijn de voordelen die jij uit dit traject kunt halen zowel voor jezelf als voor jouw partner en gezin:

Meer rust en focusMeer rust thuis
Veel zelfinzichtJe partner wil dat dan ook
Kunnen genieten van wat je al hebtMeer genieten van elkaar
Een langere termijn planningSamen weer plannen kunnen maken
Meer tijd voor jezelfMeer tijd voor je gezin

Vergoeding van coachtrajecten

Reviews
“Stefan is als coach een rustig persoon, welke verdiepende vragen stelde tijdens een plezierig gesprek. Hij stelde mij op mijn gemak. De verschillende opties kwamen uit mijzelf, waarmee ik verder aan de slag kon gaan.” Marlon Besterbreur (social worker).


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: