Persoonlijke coaching

Vaak weet je zelf wel wat je wilt of wat juist niet. Hoe dit te gaan bereiken en jezelf ertoe zetten is dan de volgende stap. Er kunnen bewuste maar vaak ook onbewuste factoren meespelen die jou hierbij in de weg staan. Als beroepscoach bied ik professionele ondersteuning. Vanuit een neutrale rol en met een deskundige blik, denk ik met jou mee. Met als doel: jou te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Mijn motto: ‘Je kunt meer dan je denkt.’ 

Persoonlijke coaching is, je raadt het al, heel persoonlijk. Zodoende kan persoonlijke coaching voor zeer uiteenlopende vragen, knelpunten, doelen, dilemma’s en voornemens zijn. Daarnaast is het kiezen van een coach die bij jou past ook heel persoonlijk.

Als coach (voor creatieve denkers) werk ik vanuit de ´kwispelende staartfilosofie.´
Je ‘staart’ staat voor jouw talent(en), unique selling point of X-factor. Met jouw ‘staart’ ben je in balans en weet je waar je voor staat. Zie het als een hulpinstinct bij het maken van jouw keuzes en het behalen van je doelen. Iedereen heeft een talent en onderscheidende eigenschappen, zoals jouw eigen uniekheid.

 

In een coachtraject bij Koolsultancy kun je jouw ‘staart’ gaan ontdekken en (leren) om je ‘staart’ te gebruiken bij het behalen van jouw doelen. In balans vind je sneller de juiste routes, boek je eerder successen en zal je regelmatig kwispelen oftewel, gelukkig zijn. Direct vrijblijvend contact opnemen?

Hier kan ik jou o.a. bij ondersteunen:

o Persoonlijke effectiviteit vergroten;
o Omgaan met hoogsensitiviteit (HSP);
o Minder stress ervaren
o Assertiviteit en zelfvertrouwen vergroten;

o Persoonlijk leiderschap ontwikkelen (baas in eigen bol);
o Minder smartphone meer smart;

o Balans tussen werk en privé;                                                                                    o Omgaan met keuzestress en ‘overkill’ aan prikkels;

o Jouw talent(en) ontdekken (jouw ‘staart’ vinden!)
o
Je passie vinden;

Jouw eerstvolgende stap?

De eerste stap tot verandering en vooruitgang begint bij jezelf. Coaching is een zeer effectief middel om te komen tot bewustwording en verandering. Iemand kan jou ‘triggeren’ of inspireren maar, jij implementeert het. Jij bent zelf aan zet, ik geef je een voorzet.

Als persoonlijke coach denk ik met jou mee om jou verder op weg te brengen, of op de goede weg. Van inspiratie tot implementatie.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer over mij als coach

Tarieven en coachingtrajecten

Contact opnemen?

Koolsultancy is aangesloten bij:

nobco

testimonial Jeroen

testimonial Tim

%d bloggers liken dit: