Loopbaan coaching

Loopbaancoaching voor creatieve denkers.

Zit jij al een tijd op de rechterbaan? Maak je liever die inhaalactie naar de linkerbaan om vervolgens in de flow verder te blijven rijden? Jouw loopbaan is net als autorijden. Dan is het druk, dan is het rustig. Je beweegt je op gladde wegen en nieuwe wegen. En dan, sta je in file of op een kruispunt. Of, ben je de weg even kwijt en blijf je op die rotonde rijden? Een goed moment voor meer bewustwording en zelfinzicht voor het maken van de juiste keuzes. Maar wellicht heb je eerst nog wat meer grip op je banden nodig.

Koolsultancy biedt loopbaancoaching voor creatieve denkers bij werkgerelateerde vraagstukken. Knelpunten, uitdagingen, doelen en voornemens, zowel voor werkenden als werkzoekenden. Van (creatieve) ideeën tot ambitie en van doelen stellen tot daadwerkelijk doen.

De huidige arbeidsmarkt is flexibel en dynamisch. Ontwikkelingen gaan snel. Onze kansen, mogelijkheden en keuzevrijheid nemen toe terwijl de afstand tussen werk en privé afneemt. Dat vraagt om meer balans, prioriteiten stellen en focus. Koolsultancy ondersteund jou om dit te verkrijgen.

Direct vrijblijvend contact opnemen?

man in red crew neck sweatshirt photographyJou inspireren het beste uit jezelf te halen.

Kom je er zelf niet helemaal uit, dan biedt Koolsultancy professionele ondersteuning. Als loopbaancoach denk ik vanuit een neutrale rol en met een deskundige blik met jou mee. Met als doel: jou inspireren het beste uit jezelf te halen.

Perspectief verbreden en grenzen verleggen. Met nieuwe inzichten en nieuwe energie, mogelijkheden creëren en kansen pakken. In jouw eigen tempo, op jouw eigen manier.

Mijn motto: ‘je kunt meer dan je denkt’. 

Enkele onderwerpen voor loopbaancoaching:

# Leren om grenzen aan te geven;                   # Welk werk past bij mij?                           # Efficiënter en doeltreffender worden;
# Omgaan met stress;                                        # Werk ik nog op de juiste plek?              # Carrière switch;
# Goed prioriteiten leren stellen;                                                                                               # Mijn talenten en drijfveren ontdekken;
# De wens om nog meer uit jezelf te willen halen en uitgedaagd te worden;              # (Jouw staart vinden!)

Koolsultancy loopbaancoachingVan rechter naar linkerbaan gaan?

Tijd om ‘jouw banden op te pompen’? Wil je ‘meer grip op je banden’ of ‘jouw persoonlijke navigatiesysteem updaten’? Klaar om van die rotonde af te komen en te kiezen welke afslag je gaat nemen? Loopbaancoaching is een zeer effectief middel om te komen tot bewustwording en verandering. De eerste stap tot verandering en vooruitgang begint bij jezelf. Iemand kan jou ‘triggeren’ of inspireren maar, jij implementeert het. 

Als loopbaancoach denk ik, met een beetje humor en beeldspraak, met jou mee om jou verder op weg te brengen, of op de goed weg. Van inspiratie tot implementatie.

 

Meer over mij als coach
Tarieven en trajecten

Contact opnemen?

Neem contact op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

Koolsultancy is aangesloten bij:

loopbaanhulp

nobco

testimonial Jeroen

testimonial Marlon