Loopbaancoaching

Loopbaancoaching bij werkgerelateerde vraagstukken, knelpunten, uitdagingen, doelen en voornemens. Zowel voor werkenden als werkzoekenden. Kom je er zelf niet uit, dan biedt Koolsultancy professionele ondersteuning om jou verder op weg te brengen.

Als loopbaancoach denk ik vanuit een neutrale rol en met een deskundige blik met jou mee. Met als doel: antwoorden te vinden zodat jij weer verder kunt met nieuwe energie, meer werkplezier en beter in balans.

Mijn motto: Je kunt meer dan je denkt. 

Onderwerpen voor loopbaancoaching:

  • Werk ik nog op de juiste plek? 
  • Welk werk past bij mij?     
  • Carrière switch;   
  • Omgaan met werkdruk en werkstress;                                                 
  • Efficiënter en doeltreffender worden;
  • Leren om grenzen aan te geven;                
  • Goed prioriteiten leren stellen;
  • Mijn talenten en drijfveren ontdekken (Jouw ‘staart’ vinden!);
  • De wens om nog meer uit jezelf te willen halen en uitgedaagd te blijven;


Jou inspireren het beste uit jezelf te halen.

De huidige arbeidsmarkt is flexibel en dynamisch. Ontwikkelingen gaan snel. Onze kansen, mogelijkheden en keuzevrijheid nemen toe terwijl de afstand tussen werk en privé afneemt. Dat vraagt om meer balans, prioriteiten stellen en focus. Koolsultancy ondersteund jou om dit te verkrijgen.

Als loopbaancoach denk ik, met een beetje humor en beeldspraak, met jou mee om jou verder op weg te brengen, of op de goede weg. Van inspiratie tot implementatie.
Perspectief verbreden en grenzen verleggen. Met nieuwe inzichten en nieuwe energie, mogelijkheden creëren en kansen pakken. In jouw eigen tempo, op jouw eigen manier.Contact opnemen?

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Koolsultancy is aangesloten bij:

loopbaancoach hilversum, loopbaancoach utrecht, loopbaancoaching, staartfilosofie, loopbaancoachhilversum.nl, persoonlijk leiderschap, coach voor 45 plussers, burn-out, werkstress, werkdruk, persoonlijke ontwikkeling, passie, energie, werkbalans, privébalans, koolsultancy, kwispelende staart, overwerkt, overspannen, loopbaanadvies, loopbaan, loopbaanontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, integratieve coaching, grenzen aangeven, assertiviteit, werkgeluk, werkbalans, coachtraject, drijfveren, talenten, vinden, waarden, kernwaarden


TESTIMONIALS

“Stefan geeft je de juiste handvatten en aanwijzingen om weer verder te komen. Handige en bruikbare tip om je sollicitatie te optimaliseren. Bedankt!”

Elke van den Broek (Afslankcoach)

“Je hebt mij verdiepend inzicht gegeven in dat motivatie niet uit verwachtingen van anderen komt maar uit mijzelf. Ik ben bewust geworden van de stappen die ik vorige keer maakten en volgende keer weer kan maken om mijn doel te verwezenlijken.”

Tim van der Krans (loopbaanprofessional)

“Stefan is als coach een rustig persoon, welke verdiepende vragen stelde tijdens een plezierig gesprek. Hij stelde mij op mijn gemak. De verschillende opties kwamen uit mijzelf, waarmee ik verder aan de slag kon gaan.”

MARLON BESTERBREUR (SOCIAL WORKER)

“Stefan is een initiatiefrijke coach met een positieve grondhouding. Hij staat met beide voeten stevig op de grond en weet het beste uit mensen te halen. En minstens zo belangrijk: je kunt met hem lachen.

JEROEN SAVELKOULS (FOTOGRAAF)
%d bloggers liken dit: