Aanbiedingen

Ook dit jaar heeft Koolsultancy weer interessante en inspirerende aanbiedingen.
Houd ook de facebookpagina, bóórdevol inspiratie voor je loopbaan, in de smiezen.

autumn autumn colours brown countryside

1. Loopbaancoachtraject voor young professionals

Verander mee dit najaarsseizoen en breng ook meer kleur in jouw (loop)baan. Ontdek wat je echt wilt, waar je echt goed in bent en waar je wel energie van krijgt zodat je meer energie over hebt na een drukke werkdag. Er is zoveel leuks te doen dus maak je werk ook weer leuk.

Start voor 01-01-2020 een loopbaantraject bij Koolsultancy en ontvang 1 coachsessie cadeau. Mijn cadeautje voor de feestdagen.

Jij krijgt bij mij een integratief (zelfsturend) loopbaantraject op maat. Afhankelijk van jouw coachvraag en voorkeur geven wij invulling aan de coachsessies van jouw traject. De coachsessies doen wij samen. Jij bepaalt de inhoud, ik stuur op proces. Tussen de coachsessies door werk je ook thuis aan opdrachten zodat jij het maximale uit de gesprekken kunt halen.


Wat levert een loopbaantraject jou precies op?
# Meer zelfkennis in jou als persoon en professional;
# Beter keuzes kunnen maken in jouw loopbaan; 
# Weten waarom het nu nog niet lukt wat je graag zou willen;
# Inzichten en handvatten hoe te bereiken wat je wilt; 


Ben jij een young professional en ben je vastgelopen in jouw loopbaan?
Meld je uiterlijk 30-12-2019 aan en ontvang 5 loopbaancoachsessies voor 400,- euro i.p.v. 475,- euro (tarief per 2020).  Een goed voornemen vóór het nieuwe jaar. 

Meer informatie: http://www.koolsultancy.nl/loopbaancoaching

Afspraak maken / meer informatie

 2. TRY-OUT COACHSESSIE (actie duur: heden tot 01-01-2019)

Is jouw werk – privé balans nog steeds naar wens? Wil je minder of juist meer verantwoordelijkheid? Hoe prik ik minder hooi op mijn vork?
Werk ik nog wel op de juiste plek of in de juiste setting?
45 jaar of ouder? Ontvang advies over een volledig vergoed loopbaanontwikkeltraject voor werkende 45 plussers. 

Heb je een andere vraag of ben je gewoon benieuwd welke voordelen coaching voor jou kan hebben in jouw loopbaan? Kom een integratief loopbaancoachgesprek ervaren en ontdek de voordelen. 1 coachsessie kan al resultaat hebben.

Try-out coachsessie koolsultancy

Wat kun je in 1 coachsessie al bereiken? 
Voorbeelden van wat anderen in 1 sessie al bereikt hebben:
  • Weten waar de schoen wringt;
  • Nieuwe motivatie om verder te kunnen;
  • De ‘vraag achter de vraag’ ontdekken;
  • Een nieuwe kijk op de zaak ontwikkelen; 

Afspraak maken / meer informatie

In plaats van een gesprek in mijn praktijkruimte is een wandelsessie in de natuur op een voor jou gunstige locatie in Hilversum of directe omgeving ook mogelijk. 

Deze actie is geldig op afspraak en voor 01-01-2020. 

——————————————————————————————-
2. GRATIS ONTWIKKELADVIESTRAJECT voor 45-plussers 
(ACTIE DUUR: HEDEN TOT 01-12-2019)

woman working girl sitting

Ben jij een werkende 45-plussers en heb jij vragen over jouw loopbaan?
Zoals: Welke loopbaanmogelijkheden heb ik nog meer binnen mijn huidige functie? Hoe houd ik mijn baan interessant? Wil ik dit werk blijven doen tot aan mijn pensioen? Hoe pak ik na lange tijd de sollicitatie pen weer op?

Momenteel is er vanuit de overheid een subsidieregeling voor werkende 45 plussers die loopbaanvragen hebben en advies of loopbaancoaching willen. Je kunt gratis 4 gesprekken (soms meer) krijgen bij een gecertificeerde loopbaanbegeleider. Koolsultancy is geregistreerd bij de NOBCO en biedt dit traject ook aan. 

Hoe werkt het?
Koolsultancy biedt binnen dit traject vijf gesprekken aan waaronder een kennismakingsgesprek. Samen stellen wij een ontwikkelingsplan op voor jouw loopbaantoekomst.  

De aanvraag van het coachtraject kan buiten jouw werkgever om. Jij kunt direct zelf contact opnemen. Koolsultancy regelt de administratie verder en vraagt de subsidie aan. Het traject dient vóór 01-01-2020 te zijn doorlopen en (administratief)afgerond.

Voorwaarden
Je valt binnen de leeftijdscategorie en bent gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam. Je bent niet ziek en zit niet in een ontslagregeling of reorganisatietraject. Dan kom jij hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor dit ontwikkeladviestraject.

Voor vragen of het maken van een afspraak voor een kennismaking kunnen geïnteresseerden mij mailen naar: contact@koolsultancy.nl 

Afspraak maken / meer informatie

____________________________________________________

Dit traject met Stefan Kool heeft mij doen inzien dat ik alsnog van mijn passie mijn werk ga maken.” ZZP’er in de zorg (50+)

____________________________________________________

Meer informatie over de subsidieregeling lees je hier:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2018/12/31/gratis-ontwikkeladvies-voor-45-plusser

%d bloggers liken dit: