Tarieven

Investeren in jezelf werkt bevrijdend.
Perspectief verbreden en cirkels doorbreken.  

TARIEVEN

Voor de diverse diensten die Koolsultancy biedt, zijn drie prijscategorieën te onderscheiden: Particulier, werkgever en student.

De onderstaande tarieventabel is incl. BTW.

Tarieventabel 2019

VERGOEDING

Er zijn meerdere mogelijkheden om de gemaakte kosten (deels) vergoed te krijgen.

# Loopbaanadviestraject voor werkende 45 plussers
Ben jij vijfenveertig jaar of ouder en minimaal 12 uur per week aan het werk als werknemers of ZZP’er? Neem dan even contact met mij op en grote kans dat je in aanmerking komt voor een volledig vergoed loopbaancoachtraject.
Vanuit de rijksoverheid is hier tot 01-01-2020 een subsidie voor die ik als gecertificeerde loopbaancoach voor jou kan aanvragen. 

# Individueel loopbaanbudget
Veel werkgevers beschikken over een individueel loopbaanbudget (LBB). Dit is in veel gevallen inzetbaar voor loopbaancoaching. Het dient dan wel een loopbaanvraag/behoefte te zijn ter bevordering van jouw huidige functie. Vraag je leidinggevende of P&O naar de mogelijkheden.

# Vergoeding POP-afspraken en IKB (individueel keuze budget)
De kosten voor de (opleidings)activiteiten die je wilt of dienst te gaat ondernemen naar aanleiding van het persoonlijk ontwikkelingsplan worden in veel gevallen volledig door de werkgever betaald. Werk je voor de (semi) overheid of in het welzijnswerk? Dan kun je als medewerker dit met jouw IKB financieren, indien de werkgever dit niet betaald of slechts gedeeltelijk. Bron: CAR-UWO

# Aftrekbaar voor belasting
Voor particulieren en zzp’ers is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.

# Zorgverzekering
De meeste coachingsessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Echter kun je een coulanceverzoek indienen bij je zorgverzekeraar, opdat je factuur dan alsnog gedeeltelijk wordt vergoed.

%d bloggers liken dit: