Tarieven

Investeren in jezelf werkt bevrijdend en bevredigend.

Ook telefonisch en online bereikbaar

Koolsultancy is ook telefonisch en online bereikbaar voor coachsessies en consults. Tijdelijk zelfs met een gereduceerd tarief.

Coaching op afstand

Liever coaching op afstand? Dat kan zowel telefonisch als met online videbellen. Hiervoor gebruik ik een AVG proof online videobelsysteem. Aanbevolen door o.a. Sterk in je Werk.

Meer info/afspraak maken


TARIEVEN

Voor de diverse diensten die Koolsultancy biedt, zijn drie prijscategorieën te onderscheiden: Particulier, werkgever en student.

De onderstaande tarieventabel is incl. BTW.

VERGOEDING

Er zijn meerdere mogelijkheden om de gemaakte kosten (deels) vergoed te krijgen.

# Individueel loopbaanbudget
Veel werkgevers beschikken over een individueel loopbaanbudget (LBB). Dit is in veel gevallen inzetbaar voor loopbaancoaching. Het dient dan wel een loopbaanvraag/behoefte te zijn ter bevordering van jouw huidige functie. Vraag je leidinggevende of P&O naar de mogelijkheden.

# Vergoeding POP-afspraken en IKB (individueel keuze budget)
De kosten voor de (opleidings)activiteiten die je wilt of dienst te gaat ondernemen naar aanleiding van het persoonlijk ontwikkelingsplan worden in veel gevallen volledig door de werkgever betaald. Werk je voor de (semi) overheid of in het welzijnswerk? Dan kun je als medewerker dit met jouw IKB financieren, indien de werkgever dit niet betaald of slechts gedeeltelijk. Bron: CAR-UWO

# Aftrekbaar voor belasting
Voor particulieren en zzp’ers is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.

# Zorgverzekering
De meeste coachingsessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Echter kun je een coulanceverzoek indienen bij je zorgverzekeraar, opdat je factuur dan alsnog gedeeltelijk wordt vergoed. Voorwaarde is dat de coachsessies hebben bijgedragen aan het verbeteren van jouw gezondheid (o.a. stress, burn-out).

Koolsultancy biedt altijd een coachtraject op maat. Samen stellen we een samenwerkingsovereenkomst op om verwachtingen duidelijk te krijgen, goede afspraken te maken en doelstellingen te stellen voor jouw traject.

Coachtrajecten en kosten

Lees meer over welke trajectsoorten en consults Koolsultancy aanbiedt.

Koolsultancy is aangesloten bij de NOBCO en EMCC

%d bloggers liken dit: