Wandelcoaching

‘Wandelen maakt meer los dan je denkt.’

Nieuwe inzichten verkrijgen in een nieuwe omgeving. Al wandelend werken aan voornemens, knelpunten of doelen. Als natuurliefhebber coach ik ook wandelend. Zowel voor persoonlijke coaching als loopbaancoaching leent de wandelcoaching zich uitstekend. Stappen maken (zowel letterlijk als figuurlijk), de natuur als extra inspiratiebron maar beide benen op de grond.


Direct contact opnemen voor een gratis kennismakingswandeling?

cropped-rund.jpg

Koolsultancy wandelcoaching


Wandelcoaching = win win

Dat wandelen goed is voor lichaam en geest is wetenschappelijk bewezen.
Hier een aantal interessante wandelfeitjes!

Al lopend kunnen vastgelopen gedachtes sneller weer loskomen.  Juist daarom zeg ik: ‘top idee die wandelcoaching.’ Daarnaast, heeft de natuur ook een zeer positieve werking op ons als mens en kan het pad, dat ik al coachend met jou wandel, een goede metafoor zijn voor jouw loopbaan of levenspad. De natuur als extra inspiratiebron maar we blijven met beide benen op de grond.

“Wie aarden een zweverig iets vindt, mag zich afvragen hoe je zweeft met beide benen stevig op de grond”.


De mooiste plekken om te wandelen zijn in de natuur.
Regio Hilversum kent veel mooie, inspirerende en rustige wandelgebieden. De natuur is rijk aan heide, bos en plassen. Wandelen op de Westerheide, Bussumerheide, Zuiderheide of de Utrechtse Heuvelrug. Of, ervaar de rustgevende werking van de uitgestrekte vlakte aan water tijdens een wandelcoachgesprek langs de Loosdrechtse plassen of Ankeveense plassen. Zelf met een voorstel komen voor een locatie in de beurt kan natuurlijk ook.


Voorbeeldprogramma

Voor de wandelcoaching kunnen we afspreken bij La Place in Laren, net buiten Hilversum. We maken kort kennis onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna wandelen we direct de heide op. De Westerheide is mooi uitgestrekt en vergezeld door een lang stuk bosrand. Doordeweeks is het een rustige omgeving om te wandelen. Onze wandelroute kunnen we ter plaatsen bepalen. Onderweg kunnen we enkele stops inlasten voor het maken van aantekeningen.
Al wandelend doen we een coachingsgesprek. De natuur gebruiken we als inspiratiebron. Het kan een goede metafoor zijn voor jouw vraagstukken of enkel alleen om ook een frisse neus te krijgen en tot rust te komen, net waar jij behoefte aan hebt. “Groen doet altijd goed”.

# Duur: de wandelcoachsessie duurt 1 uur;
# Koffie of thee? Vooraf of na afloop;
# Ook in het weekend? Ja, op zaterdag!;


Afspraak maken voor een gratis kennismakingswandeling?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie 

Koolsultancy is abonnee van:

logo-wandelcoachwww.wandelcoachnederland.nl

Contact

cropped-logo_koolsultancy_45x45_300dpi.png                    nobco

%d bloggers liken dit: