Wandelcoaching

‘Wandelen maakt meer los dan je denkt.’

Nieuwe inzichten verkrijgen in een nieuwe frisse omgeving. Al wandelend werken aan voornemens, knelpunten of doelen. Zowel voor persoonlijke coaching als loopbaancoaching leent de wandelcoaching zich uitstekend. Stappen maken (zowel letterlijk als figuurlijk) met de natuur als extra inspiratiebron.cropped-rund.jpg
Koolsultancy wandelcoaching

Al lopend kunnen vastgelopen gedachtes sneller weer loskomen.  Juist daarom zeg ik: ‘top idee die wandelcoaching.’ 
Daarnaast, heeft de natuur ook een zeer positieve werking op ons als mens en kan het pad, dat ik al coachend met jou wandel, een goede metafoor zijn voor jouw loopbaan of levenspad. De natuur als extra inspiratiebron maar we blijven met beide benen op de grond. Zo kunnen contrasten, vormen en voorwerpen interessant symbolen en raadgevers zijn voor jouw loopbaanvragen.


De mooiste plekken om te wandelen zijn in de natuur.
Regio Hilversum kent veel mooie, inspirerende en rustige wandelgebieden. De natuur is rijk aan heide, bos en plassen. Wandelen op de Westerheide, Bussumerheide, Zuiderheide of de Utrechtse Heuvelrug. Of, ervaar de rustgevende werking van de uitgestrekte vlakte aan water tijdens een wandelcoachgesprek langs de Loosdrechtse plassen of Ankeveense plassen. Zelf met een voorstel komen voor een locatie in de beurt kan natuurlijk ook.


Voorbeeldprogramma

We afspreken af bij La Place in Laren, net buiten Hilversum. We maken kort kennis onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna wandelen we direct de uitgestrekte Westerheide op. Doordeweeks is het een rustige omgeving om te wandelen. Onderweg kunnen we enkele stops inlasten voor het maken van aantekeningen. Tijdens het wandelcoachgesprek gebruiken we de natuur als inspiratiebron voor een opstelling of oefening. De natuur is vaakeen goede metafoor zijn voor jouw vraagstukken en knelpunten.

Groen doet altijd goed”.

# Duur wandelcoachsessie: 1 uur;

# Koffie of thee na afloop of vooraf;

# Ook in het weekend op zaterdag;Koolsultancy is abonnee van:

logo-wandelcoach

wandelcoaching hilversum wandelcoach hilversum natuurcoaching wandelend coachen coachen in de natuur natuurlijk natuurliefhebbers wandelcoachsessie wandelcoachtraject wandelfeitjes anderhalve meter afstand natuurcoach

%d bloggers liken dit: