Over Koolsultancy

Koolsultancy is een consultancy voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling met focus op vijfenveertig plussers op een kruispunt in hun loopbaan. Koolsultancy ondersteunt jou je ‘figuurlijke staart’ te vinden.
Met je ‘kwispelende staart’ ben je in balans en ervaar je weer werkplezier. 

Ik bied jou inzichten en inspiratie voor verandering en vooruitgang met integratieve loopbaancoaching op maat. Persoonlijk, professioneel en snel resultaat. Daarnaast bied ik ook inspiratiesessies en sollicitatie advies aan. Van solliciteren naar soul-liciteren (met plezier en gevoel).

Naar aanleiding van inspiratie en gebeurtenissen, blog ik over loopbaan en levenspad gerelateerde onderwerpen en deel ik inspirerende en prikkelende oneliners die ik ‘Lifeliners’ noem, Stefan Kool integratief loopbaancoach.

Kenmerken Koolsultancy:

– Coaching, inspiratie en advies;
– Persoonlijk en professioneel;
– Breed coachingskader (o.a. integratief, NLP, oplossingsgericht);
– Een integratief (zelfsturend) coachingstraject op maat ;
NOBCO en EMCC aangesloten;

Opleidingen / cursussen / workshops

Integratieve coaching – De Nederlandse Academie voor Psychotherapie; 
– Social Work, sociaal agoog – Hoge school van Arnhem en Nijmegen;
– Neurolinguistische programmeren (NLP) – Learnit; 
– Werken met de passietest – CiEP; 
–  Wandel- en natuurcoaching – NOBCO;
– Transformatieprocessen – NOBCO; 

De praktijkruimte:
Voor de coachgesprekken maak ik gebruik van een fijne ruimte in het wijkcentrum van Versa Welzijn aan de Minckelersstraat 71 in Hilversum – Oost. Vlakbij de A27 en met veel parkeergelegenheid in de buurt. Vanuit hier wandelen we ook zo de Zuiderheide op voor een wandelcoachsessie in de buitenlucht.

Coronamaatregelen: De coachsessies binnen vinden plaats op 1,5 meter afstand. Er is desinfectiegel en vooraf en na afloop wordt er schoongemaakt.
Meer informatie lees je in de duidelijke en vrolijke infographic hieronder:


Zelf ook jouw staart (her)ontdekken? De dingen (durven) doen die jou gelukkig maken? Weer weten wat je wilt en waar je goed in bent? Afspraak maken of meer informatie?

loopbaancoach hilversum, loopbaancoach utrecht, loopbaancoaching, young professionals, young talent, persoonlijk leiderschap, coach voor young professionals, burn-out, werkstress, werkdruk, persoonlijke ontwikkeling, passie, energie, werkbalans, privébalans, koolsultancy, kwispelende staart, overwerkt, overspannen, loopbaanadvies, loopbaan, loopbaanontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, integratieve coaching, grenzen aangeven, assertiviteit, werkgeluk, werkbalans, coachtraject, drijfveren, talent, talenten, vinden, waarde, kernwaarden, werkplezier, loopbaanvraagstukken

%d bloggers liken dit: