Over Koolsultancy

Koolsultancy is een consultancy voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling van creatieve denkers, young professionals en starters die hun kwispelende staart willen vinden. Met je ‘staart’ ben je in balans en ervaar je veel meer werkplezier. Dit geeft voldoening en energie. 

photo-2019-10-10-11-53-17
Naast coaching bied ik met Koolsultancy ook inspiratiesessies en sollicitatie advies met de bijbehorende, ontwikkelde methodiek soul-liciteren.

Naar aanleiding van inspiratie en gebeurtenissen, blog ik over loopbaan en levenspad gerelateerde onderwerpen en deel ik inspirerende en prikkelende oneliners die ik ‘Lifeliners’ noem. 

Koolsultancy is:
– Laagdrempelig;
– Dicht bij de doelgroep;
– Uitgerust met een breed coachingskader (o.a. integratief, NLP, agogiek);
– Aanbieder van een integratief traject op maat (zelfsturend);
– NOBCO en EMCC gecertificeerd;

Opleidingen / cursussen / workshops
– Integratieve coaching – De Nederlandse Academie voor psychotherapie; 
– Social Work, sociaal agoog – Hoge school van Arnhem en Nijmegen;
– Neurolinguistische programmeren – Groeien met NLP; 
– Werken met de passietest – CiEP; 
–  Wandel- en natuurcoaching – NOBCO;
– Transformatieprocessen – NOBCO; 

De praktijkruimte:
Voor de coachgesprekken maak ik gebruik van een fijne ruimte in het wijkcentrum van Versa Welzijn aan de Minckelersstraat 71 in Hilversum – Oost. Vlakbij de A27 en veel parkeergelegenheid in de buurt. Vanuit hier wandelen we ook zo de Zuiderheide op voor een wandelcoachsessie.

Praktijkruimte 2

Filosofie
De kwispelende staartfilosofie is waar het allemaal mee begon.
Deze inzichten in combinatie met mijn affiniteit met schrijven en levenslessen, waren de kick-start voor Koolsultancy (Kool’s Consultancy).

Rode draad
Als sociaal agoog (gedragsverandering deskundige) ben ik werkzaam geweest in veel verschillende branches en langere tijd in het welzijnswerk. Mijn veelzijdigheid en brede interesse waren leidend voor deze keuzes maar ook ter oriëntatie voor mijn loopbaan en zoektocht naar mijn ‘staart’.
Het bewust maken, ontwikkelen en inspireren van anderen waarbij ik mijzelf steeds bleef uitdagen en mijn kennis vergrootte, liep (en loopt nog steeds) als een rode draad door mijn loopbaan.

Sub

Ontdekkingstocht
Hoe vond ik mijn ‘staart’? Van 2014 tot 2016 heb ik in Suriname gewoond en gewerkt en door Zuid-Amerika gereisd. Dit was voor mij een uitvlucht maar ook ontdekkingstocht naar een nieuwe versie van mijzelf en mijn staart namelijk: coachen en inspireren.
Mijn inspirerende reis in het buitenland bracht mij enkel een kompas. Terug in Nederland heb ik weer oude maar ook nieuwe bergen en dalen bewandeld om te komen waar ik nu ben: in balans, ‘kwispelend’ met mijn staart tussen mijn benen vandaan.

Zelf ook jouw staart (her)ontdekken? De dingen (durven) doen die jou gelukkig maken? Lees verder over mijn kwispelende staartfilosofie.

Als beroepscoach kan ik ook jou verder op weg brengen wanneer je door alle rook het vuur niet meer ziet,
oneliner je kunt meer-page-001

Stefan Kool

Koolsultancy
(coaching – inspiratie – advies)

Samenwerking

Koolsultancy werkt samen met:

nobco-logo-share
www.nobco.nl/
Het NLP College Kennisbank voor spiritualiteit, bewustzijn en NLP (3)
www.hetnlpcollege.nlwerksite.nl/koolsultancy

loopbaanhulp

www.loopbaanhulp.nl

loopbaancoach hilversum, loopbaancoach utrecht, loopbaancoaching, young professionals, young talent, persoonlijk leiderschap, coach voor young professionals, burn-out, werkstress, werkdruk, persoonlijke ontwikkeling, passie, energie, werkbalans, privébalans, koolsultancy, kwispelende staart, overwerkt, overspannen, loopbaanadvies, loopbaan, loopbaanontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, integratieve coaching, grenzen aangeven, assertiviteit, werkgeluk, werkbalans, coachtraject, drijfveren, talent, talenten, vinden, waarde, kernwaarden, werkplezier, loopbaanvraagstukken

%d bloggers liken dit: