Over Koolsultancy

Hoezo zelf ‘het wiel’ uitvinden als je sneller ‘een wiel’ kunt krijgen? Of, liever wat meer ‘profiel op je banden’ voor meer grip op jouw loopbaan/levenspad? Hoe het wiel draait is voor iedereen persoonlijk. Wel, heeft elk wiel een as nodig om omheen te draaien. Graag inspireer ik je om jouw as (jij als persoon en/of professional) sterker of flexibeler te maken.

Koolsultancy is een consultancy voor de loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling van creatieve denkers.  Als dertigplusser richt ik mij voornamelijk op young professionals en startende professionals. Lage drempel, dicht bij de doelgroep, breed coachingskader en een integratief (zelfsturend) traject op maat.
In het wijkcentrum van Versa Welzijn in Hilversum – Oost is de praktijkruimte.

praktijkruimteKoolsultancy biedt:
loopbaancoaching, persoonlijke coaching, wandelcoachingInspiratie en advies.

De Staartfilosofie is waar het allemaal mee begon. Deze inzichten in combinatie met mijn affiniteit met schrijven en levenslessen, waren de kick-start voor Koolsultancy (Kool’s Consultancy).

Mijn rode draad
Als sociaal agoog (gedragsverandering deskundige) ben ik werkzaam geweest in veel verschillende branches en langere tijd in het welzijnswerk. Mijn veelzijdigheid en brede interesse waren leidend voor deze keuzes maar ook ter oriëntatie voor mijn loopbaan en zoektocht naar mijn ‘staart’.
Het bewust maken, ontwikkelen en inspireren van anderen waarbij ik mijzelf steeds bleef uitdagen en mijn kennis vergrootte, liep (en loopt nog steeds) als een rode draad door mijn loopbaan.

Sub

De ontdekkingstocht
Hoe vond ik mijn ‘staart’? Van 2014 tot 2016 heb ik in Suriname gewoond en gewerkt en door Zuid-Amerika gereisd. Dit was voor mij een uitvlucht maar ook ontdekkingstocht naar een nieuwe versie van mijzelf en mijn staart namelijk: coachen en inspireren.
Mijn inspirerende reis in het buitenland bracht mij enkel een kompas. Terug in Nederland heb ik weer oude maar ook nieuwe bergen en dalen bewandeld om te komen waar ik nu ben: In balans, ‘kwispelend’ met mijn staart tussen mijn benen vandaan.

Zelf ook jouw staart (her)ontdekken? De dingen (durven) doen die jou gelukkig maken? Lees verder over mijn kwispelende staartfilosofie.

Als beroepscoach kan ik ook jou verder op weg brengen wanneer je door alle rook het vuur niet meer ziet,
oneliner je kunt meer-page-001

Stefan Kool

Koolsultancy
(coaching – inspiratie – advies)

Samenwerking

Koolsultancy werkt samen met:

nobco-logo-share
www.nobco.nl/
Het NLP College Kennisbank voor spiritualiteit, bewustzijn en NLP (3)
www.hetnlpcollege.nl

 

 

 

 

werksite.nl/koolsultancy
loopbaanhulp
www.loopbaanhulp.nl