STAP Ontwikkeladvies

KOSTELOOS LOOPBAANADVIESTRAJECT in 2022
  • Door bezuinigingen, ‘reorganisatie’ of Covid verlies ik mijn baan en moet ik iets anders gaan doen maar wat?
  • Wat zijn mijn mogelijkheden op de steeds veranderende en krappe arbeidsmarkt? ( ‘krap ‘ omdat er voor veel werk te weinig personeel is)
  • Ik wil omscholen en leren en werken.
  • Hoe behoud ik juist mijn baan en kan ik mij blijven ontwikkelen?
  • Wil ik dit werk blijven doen tot aan mijn pensioen?
  • Hoe werkt het in deze tijd met solliciteren?

Of zie het als een soort ‘Loopbaan APK’ om te zien hoe jij met jouw kennis en ervaring op de arbeidsmarkt ligt. Het maken van een goede online arbeidsmarkt-kansen-scan is namelijk onderdeel van het STAP Ontwikkeladvies.Wat houd het ontwikkeltraject precies in?
Binnen dit traject krijg je bij mij vijf gesprekken waaronder een kort kennismakingsgesprek. Na het eerste coachgesprek maak je een online arbeidsmarkt-kansen-scan. Optioneel kun je ook een interesses en competentietest maken. Dit is op eigen kosten (ongeveer 15 euro). De uitslag van de tests vormen de start van jouw traject. Samen maken wij een plan van aanpak om jouw doel te bereiken. Koolsultancy is geregistreerd loopbaancoach bij de NOBCO en aanbieder van het STAP ontwikkeladviestraject. 


De aanvraag van het coachtraject kan buiten jouw werkgever om. Jij kunt direct zelf contact opnemen met mij. Ik regel de meeste administratie en vraag de subsidie voor je aan. De gesprekken kunnen in mijn praktijkruimte, wandelend in de natuur of op afstand met ZOOM videobellen als je niet in Hilversum woont.

Vragen? Even bellen kan ook. Dan heb je snel antwoord.

Stefan Kool, geregistreerd loopbaancoach.
0645890876


Voorwaarden

NL Leert Door is voor iedere werkende of werkzoekende vanaf 18 jaar tot de wettelijke pensioenleeftijd maximaal MBO 2 niveau opgeleid en een Nederlands BSN nummer heeft. Deelname is geheel kosteloos.

Meer informatie over de regeling

Aanmelden

Meld je hieronder meteen aan. Het is tijdelijk aanbod en voor nu is er nog subsidie beschikbaar. Deze subsidie vraag ik voor je aan en registreer jou. Jij levert enkel de bewijsstukken zoals het plan van aanpak en de scan.

Meld je hieronder aan

Ander traject

Een loopbaantraject aanvragen op eigen kosten of kosten van de werkgever?
Neem via onderstaand formulier contact op voor aanmelden of meer informatie.

Vergoedingen en trajecten

Aanmeldformulier

Meer informatie over loopbaancoaching en
mij als loopbaancoach.

%d bloggers liken dit: