NL Leert Door Ontwikkeladvies

KOSTELOOS LOOPBAANADVIESTRAJECT
(Nu verlengt per 1 december 2020)

1 augustus 2020 is de ‘NL Leert Door’ regeling gestart.
Een subsidie aangeboden door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor kosteloos loopbaanadvies.
In 1 maand tijd was toen het subsidieplafond bereikt maar door dit grote succes en de grote vraag is deze regeling verlengd.

Ben jij aan het werk of werkzoekende, 18 jaar of ouder maar tot de wettelijke pensioenleeftijd en heb jij brandende vragen over jouw baan of loopbaan? Zoals: Door reorganisatie en de crisis verlies ik mijn baan en moet ik iets anders gaan doen maar wat? Wat zijn mijn kansen op de veranderende arbeidsmarkt? Hoe houd ik mijn baan interessant? Wil ik dit werk blijven doen tot aan mijn pensioen? Hoe pak ik na lange tijd de sollicitatie pen weer op? Kortom een loopbaan APK en een realistische schatting van jouw ‘WOZ waarde’ op de arbeidsmarkt. Meld je nu aan om kans te maken op een kosteloos loopbaanadviestraject.

Wat houd het ontwikkeltraject precies in?
Koolsultancy is geregistreerd bij de NOBCO en is aanbieder van het NL Leert Door ontwikkeladviestraject. Binnen dit traject krijg je vijf gesprekken waaronder een kort kennismakingsgesprek. Na het eerste coachgesprek of na de intake, maak je een officiële arbeidsmarkt-kansen-scan. Optioneel maak je ook een uitgebreide LINC test (interesses en competentietest). De uitslag van de tests vormen de start van jouw traject. Samen stellen wij een ontwikkelingsplan op voor jouw loopbaantoekomst.

De aanvraag van het coachtraject kan buiten jouw werkgever om. Jij kunt direct zelf contact opnemen met mij. Ik regel de meeste administratie en vraag de subsidie aan. De gesprekken zijn bij voorkeur op locatie in Hilversum maar kunnen ook op afstand middels AVG proof videobellen. Stefan Kool, zelfstandig loopbaancoach.

Voorwaarden
NL Leert Door is voor iedere werkende of werkzoekende vanaf 18 jaar tot de wettelijke pensioenleeftijd die een relatie heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt en een Nederlands BSN nummer heeft. Deelname is gratis.

AANMELDEN
Aanmelden niet meer mogelijk! Het subsidieplafond is in zeer korte tijd bereikt op woensdag 2 december. Een loopbaantraject aanvragen op eigen kosten of op kosten van de werkgever? Neem via onderstaand formulier gerust even contact op om je aan te melden of voor meer informatie.


Meer informatie over ‘NL Leert Door’ lees je hier

Meer informatie over loopbaancoaching en
over mij als loopbaancoach.

%d bloggers liken dit: