NL Leert Door Ontwikkeladvies

KOSTELOOS LOOPBAANADVIESTRAJECT

1 december 2021 is de ‘NL Leert Door’ regeling hervat.
Een subsidie aangeboden door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor kosteloos loopbaanadvies.
In 2 dagen tijd was het subsidie-plafond bereikt! Door dit grote succes en de grote vraag is verlenging in 2022 realistisch.

Meteen aanmelden.

Ben jij aan het werk of werkzoekende, 18 jaar of ouder maar tot de wettelijke pensioenleeftijd? Heb jij brandende vragen over jouw baan of loopbaan? Zoals: Door reorganisatie en de crisis verlies ik mijn baan en moet ik iets anders gaan doen maar wat? Wat zijn mijn kansen op de veranderende arbeidsmarkt? Hoe houd ik mijn baan aan? Wil ik dit werk blijven doen tot aan mijn pensioen? Hoe pak ik na lange tijd de sollicitatie pen weer op?
Of wil je graag een loopbaan APK en een realistische schatting van jouw ‘WOZ waarde’ op de arbeidsmarkt? Meld je dan nu alvast aan om kans te maken op een kosteloos loopbaanadviestraject in 2022.

Wat houd het ontwikkeltraject precies in?
Koolsultancy is geregistreerd bij de NOBCO en is aanbieder van het NL Leert Door ontwikkeladviestraject. Binnen dit traject krijg je bij mij vijf gesprekken waaronder een kort kennismakingsgesprek. Na het eerste coachgesprek of na de intake, maak je een officiële arbeidsmarkt-kansen-scan. Optioneel maak je ook een uitgebreide LINC test (interesses en competentietest). De uitslag van de tests vormen de start van jouw traject. Samen stellen wij een ontwikkelingsplan op om jouw loopbaantoekomst weer te laten stralen.


De aanvraag van het coachtraject kan buiten jouw werkgever om. Jij kunt direct zelf contact opnemen met mij. Ik regel de meeste administratie en vraag de subsidie aan. De gesprekken kunnen wandelend op locatie in Hilversum maar kunnen ook op afstand middels AVG proof videobellen.

Stefan Kool, zelfstandig loopbaancoach.


Voorwaarden

NL Leert Door is voor iedere werkende of werkzoekende vanaf 18 jaar tot de wettelijke pensioenleeftijd die een relatie heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt en een Nederlands BSN nummer heeft. Deelname is geheel kosteloos.

Meer informatie over de regeling

Aanmelden

Meld je hieronder alvast aan voor 2022 en ik plaats je meteen op de wachtlijst.
Nieuwe registraties voor 2021 zijn niet meer mogelijk. Het subsidieplafond is bereikt op 2 december 2020.

Meld je hier aan

Ander traject

Een loopbaantraject aanvragen op eigen kosten of op kosten van de werkgever?

Neem via onderstaand formulier contact op om je aan te melden of voor meer informatie.

Vergoedingen en trajecten

Aanmeldformulier


Meer informatie over ‘NL Leert Door’ lees je hier

Meer informatie over loopbaancoaching en
over mij als loopbaancoach.

%d bloggers liken dit: