NL Leert Door Ontwikkeladvies

KOSTELOOS LOOPBAANADVIESTRAJECT
(In 2021 weer verlengt, meld je nu alvast aan)

Per 1 augustus 2020 is de ‘NL Leert Door’ regeling gestart.
Een subsidie aangeboden door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor kosteloos loopbaanadvies.
In 1 maand tijd was het subsidieplafond bereikt. Door dit grote succes en de grote vraag gaat deze regeling verlengt worden in 2021. Meld je aan.

Ben jij aan het werk of werkzoekende, 18 jaar of ouder maar tot de wettelijke pensioenleeftijd en heb jij brandende vragen over jouw baan of loopbaan Zoals: Door reorganisatie en de crisis verlies ik mijn baan en moet ik iets anders gaan doen maar wat? Wat zijn mijn kansen op de veranderende arbeidsmarkt? Hoe houd ik mijn baan interessant? Wil ik dit werk blijven doen tot aan mijn pensioen? Hoe pak ik na lange tijd de sollicitatie pen weer op? Een loopbaan APK en weet jouw ‘WOZ waarde’ op de arbeidsmarkt. Meld je nu aan om kans te maken op een kosteloos loopbaanadviestraject.

Wat houd het traject precies in?
Koolsultancy is geregistreerd bij de NOBCO en is aanbieder van het NL Leert Door ontwikkeladviestraject. Binnen dit traject krijg je vijf gesprekken waaronder een kennismakingsgesprek. Samen stellen wij een ontwikkelingsplan op voor jouw loopbaantoekomst.  Vooraf aan het eerste coachgesprek en na de intake, ontvang je een uitnodiging om een zogeheten LINC test (interesses en competentietest) te maken en een officiële arbeidsmarkt-kansen-scan. De uitslag vormt de start van jouw traject.

De aanvraag van het coachtraject kan buiten jouw werkgever om. Jij kunt direct zelf contact opnemen met mij. Ik regel de meeste administratie en vraag de subsidie aan. De gesprekken zijn bij voorkeur op locatie maar kunnen ook op afstand middels videobellen. Stefan Kool, zelfstandig loopbaancoach.


Voorwaarden
NL Leert Door is voor iedere werkende of werkzoekende vanaf 18 jaar tot de wettelijke pensioenleeftijd die een relatie heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt en een Nederlands BSN nummer heeft. Deelname is gratis.

Aanmelden
Meld je hier alvast aan. Wanneer er meer informatie bekend is neem ik contact met jou op. Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid.


Meer informatie over ‘NL Leert Door’ lees je hier

Meer informatie over loopbaancoaching en
over mij als loopbaancoach.

%d bloggers liken dit: