Wandelcoaching

‘Wandelen maakt meer los dan je denkt.’

Nieuwe inzichten verkrijgen in een nieuwe omgeving. Al wandelend werken aan voornemens, knelpunten of doelen. Als natuurliefhebber coach ik ook wandelend. Zowel persoonlijke coaching als loopbaancoaching. Stappen maken, de natuur als extra inspiratie bron maar beide benen op de grond.

Koolsultancy wandelcoachingWandelcoaching = win win
Dat wandelen goed is voor lichaam en geest is wetenschappelijk bewezen.
Hier een aantal wandelfeitjes

Al lopend kunnen vastgelopen gedachtes sneller weer loskomen.  Juist daarom zeg ik: ‘top idee die wandelcoaching.’ Daarnaast, heeft de natuur ook een zeer positieve werking op ons als mens en kan het pad, dat ik al coachend met jou wandel, een goede metafoor zijn voor jouw loopbaan of levenspad. De natuur als extra inspiratie bron maar we blijven met beide benen op de grond..

Regio Hilversum kent veel mooie, inspirerende en rustige wandelgebieden. De natuur is rijk aan heide, bos en plassen. Wandelen op de Westerheide, Bussumerheide, Zuiderheide of de Utrechtse Heuvelrug. Of, ervaar de rustgevende werking van de uitgestrekte vlakte aan water tijdens een wandelcoachgesprek langs de Loosdrechtse plassen of Ankeveense plassen. Zelf met een voorstel komen voor een locatie in de beurt, kan natuurlijk altijd.

Voorbeeldprogramma

portretfotoVoor de wandelcoaching kunnen we elkaar ontmoeten bij La Place in Laren, net buiten Hilversum. We maken kort kennis onder het genot van een warme kop koffie of thee. Daarna wandelen we direct de heide op. De Westerheide is mooi uitgestrekt en vergezeld door een lang stuk bosrand. Doordeweeks is het een rustige omgeving om te wandelen.
Onze wandelroute kunnen we ter plaatsen bepalen. Onderweg kunnen we enkele stops inlasten voor het maken van aantekeningen.
Duur: de wandelcoachsessie duurt 1 uur
Koffie of thee: vooraf of na afloop
Weekend: Ook op zaterdag

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een gratis kennismakingswandeling, dat kan natuurlijk ook.

Koolsultancy is abonnee van:

logo-wandelcoachwww.wandelcoachnederland.nl

 

Contact opnemen?