Workshop Maximaliseren van Waarde(ring); Feest van erkenning

Krijg jij als (young) professional wat je verdient? Of krijg je veel te weinig waardering voor wat je doet? Zit jij wel op de juiste plek en komen jouw kwaliteiten daar goed uit de verf? Wat zijn jouw onderscheidende kernkwaliteiten? Wil jij blijven zoeken of juist een magneet worden door steeds meer waardering te krijgen? Stel je voor: nooit meer solliciteren?

Nooit meer lang solliciteren of werk zoeken. Dat klinkt fijn toch? Je hebt aantrekkingskracht waardoor jij wordt gevraagd omdat men weet dat jij de juiste persoon bent. Zij willen jou omdat jij maximale waarde levert waarvoor jij maximale waardering terugkrijgt.

Klinkt heel goed. Hoe werkt dat dan?

De workshop ‘Maximaliseren van Waarde(ring)’ wordt een feest van erkenning en onthult voor jou een systeem hoe je steeds meer waardering krijgt voor wat jij doet op je werk en tijdens jouw hele loopbaan. Jij krijgt deze unieke kans om sneller het voor jou juiste pad naar effectief persoonlijk leiderschap te kiezen waarin meer succes en meer werkgeluk op jou zitten te wachten. De workshop wordt een persoonlijke ontwikkeling feestje waar jij leert hoe waarde en waardering elkaar kunnen versterken en vice versa. Dus waar wacht je nog op? Een goed voornemen om goed aan te pakken.

“Had ik dit systeem maar eerder gekend voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Dan had ik meteen de juiste weg gekozen die rechtstreeks leidt naar meer voldoening!”

De workshop ‘Maximaliseren van Waarde(ring)’ leidt jou rechtstreeks naar jouw eigen kern, de essentie van wie jij wilt zijn. Na de workshop ga je met jouw eigen omschreven authentieke handafdruk naar huis. Een uniek handvat die jou de weg wijst zodat jij wordt gevonden. Je ontwikkelt een scherpe focus en jouw effectiviteit en autonomie nemen steeds meer toe.

NB: Het succes van deze workshop is wetenschappelijk onderbouwd op basis van de laatste 20 jaar onderzoek op het vlak van brein en psychologie! O.a. waardegedreven pers. leiderschap.

Dit is precies wat ik wil.

De workshop is op za 1 feb. De kosten zijn 75 euro per persoon maar neem je iemand mee dan krijg je allebei 25,- euro korting!
Na jouw aanmelding krijg je van ons een bevestiging.
Verdere info volgt wanneer de inschrijvingen compleet zijn.

Marcel Dassen

Trainer en workshopleider

Marcel Dassen is senior coach en trainer met jarenlange ervaring in het geven van trainingen en workshops aan leidinggevende in toonaangevende branches. Marcel (op de foto rechts) heeft een achtergrond voor en achter de camera als reporter en als communicatieadviseur. Zijn specialismen zijn authenticiteit, visie, missie en strategieën ontwikkelen. Hij schreef vier boeken die in Apple Books kunnen worden gedownload.

Meer informatie: www.authenticiteitinbeeld.nl

Stefan Kool

Loopbaancoach en gastheer

Stefan Kool is een ervaren loopbaancoach die na zijn eigen loopbaan ontleed te hebben de ‘kwispelende staartfilosofie’ontwikkelde om young professionals met coaching te ondersteunen bij het vinden van hun ‘staart’: waar ben je echt goed in en wat vind je echt leuk om te doen. Met je ‘staart’ ben je weer in balans en heb je meer plezier in je werk maar ook in je vrije tijd weer energie over.

Stuur me een e-mail: contact@koolsultancy.nl

Concreet gaat de workshop jou dit opleveren:

• Effectief persoonlijk leiderschap ontwikkelen;
• Een systeem ontdekken en leren toepassen waarin waarde en waardering elkaar versterken;
• Veel meer voldoening halen uit jouw harde werken;
• Meer stabiliteit en zekerheid in jouw loopbaan waarin jij het werk en de werkzaamheden aantrekt waar jij goed in bent;

Programma preview

De workshop bestaat uit plenaire momenten, groepsopdrachten, individuele opdrachten en in tweetallen. Na de workshop is er de gelegenheid om te net-werken, jouw plan van aanpak samen te vatten op papier en hier feedback op te krijgen. Dit is jouw kick-start voor het implementeren van jouw nieuwe, opgedane kennis in de praktijk. Maak jij ook van doen het nieuwe denken?

Jij bent het ook waard om maximaal gewaardeerd te worden.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Goede, goede voornemens starten in februari en hebben meer slagingskans. De workshop is op zaterdag 1 februari 2020 van 10:00 – 14:00 uur in Hilversum. Locatie en programmadetails worden na jouw aanmelding bekend gemaakt. Kosten voor de workshop inclusief lunch zijn 75 euro of 50 euro. Neem je namelijk iemand mee naar de workshop dan profiteer je van onze combi-deal en krijg je allebei € 25,- euro korting (inclusief lunch).

En dat is niet alles:

Vooraf aan de workshop op een dag en tijdstip naar keuze, krijg je/jullie een coachsessie met loopbaancoach Stefan Kool in Hilversum of Utrecht.


Dit bieden wij jou aan om jouw persoonlijke doelstelling voor deelname aan de workshop vooraf helder te krijgen. Zodoende kun jij optimaal deelnemen aan de workshop en natuurlijk het maximale er voor jezelf uithalen. Dit krijg jij er dus als waardevol cadeau bij. Maximaal toch?


Meld je nu aan voor de workshop

Na jouw aanmelding krijg je van ons een bevestiging.
Verdere info volgt wanneer de inschrijvingen compleet zijn.


%d bloggers liken dit: