Tarieven

Investeren in jezelf werkt bevrijdend en bevredigend.

Telefonisch en online bereikbaar

Telefonisch en online bereikbaar voor coachsessies en consults.

Coaching op afstand

Liever coaching op afstand? Dat kan zowel telefonisch als met online videobellen. Hiervoor gebruik ik een AVG proof online videobelsysteem.

Meer info/afspraak maken


TARIEVEN

Voor de diverse diensten die Koolsultancy biedt, zijn drie prijscategorieën te onderscheiden: Particulier, werkgever en student.

VERGOEDING

Er zijn meerdere mogelijkheden om de gemaakte kosten (deels) vergoed te krijgen.

# Tijdelijk Kosteloos loopbaanadviestraject

Tot 2 december 2020 was er subsidie beschikbaar voor loopbaanadviestrajecten. Grote kans dat deze regeling ‘Nederland Leert Door’ er in 2022 weer is.
Koolsultancy biedt deze trajecten ook aan en regelt de subsidie aanvraag.
Je kunt je hier alvast aanmelden of eerst meer informatie vergaren.

# Individueel loopbaanbudget
Veel werkgevers beschikken over een individueel loopbaanbudget (LBB). Dit is in veel gevallen inzetbaar voor loopbaancoaching. Het dient dan wel een loopbaanvraag/behoefte te zijn ter bevordering van jouw huidige functie. Vraag je leidinggevende of P&O naar de mogelijkheden.

# Vergoeding POP-afspraken en IKB (individueel keuze budget)
De kosten voor de (opleidings)activiteiten die men gaat ondernemen naar aanleiding van het persoonlijk ontwikkelingsplan worden volledig door de werkgever betaald of kan een medewerker met zijn IKB financieren indien de werkgever dit niet betaald of slechts gedeeltelijk.. Bron: CAR-UWO

# Aftrekbaar voor belasting
Voor particulieren en zzp’ers is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.

# Zorgverzekering
De meeste coachingsessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Echter kun je een coulanceverzoek indienen bij je zorgverzekeraar, opdat je factuur dan alsnog gedeeltelijk wordt vergoed. Voorwaarde is dat de coachsessies hebben bijgedragen aan het verbeteren van jouw gezondheid (o.a. stress, burn-out).

Koolsultancy biedt altijd een coachtraject op maat. Samen stellen we een samenwerkingsovereenkomst op om verwachtingen duidelijk te krijgen, goede afspraken te maken en doelstellingen te stellen voor jouw traject.

Coachtrajecten en kosten

Lees meer over welke trajectsoorten en consults Koolsultancy aanbiedt.

Koolsultancy is aangesloten bij de NOBCO en EMCC

%d bloggers liken dit: