Loopbaancoachtraject voor young professionals

Ben jij als young professionals vastgelopen in jouw baan of loopbaan?
No stress. Ontdek wat je echt wilt, waar je echt goed in bent en waar je wel energie van krijgt zodat je meer energie over hebt na een drukke werkdag. Er is zoveel leuks te doen dus maak je werk ook weer leuk.

Start voor 01-03-2020 een loopbaantraject bij Koolsultancy en ontvang 1 coachsessie volledig cadeau. Lees hieronder verder voor alle in’s & out’s.

Jij krijgt bij mij een integratief (zelfsturend) loopbaantraject op maat. Afhankelijk van jouw coachvraag en voorkeur geven wij invulling aan de coachsessies van jouw traject. De coachsessies doen wij samen. Jij bepaalt de inhoud, ik stuur op proces. Tussen de coachsessies door werk je ook thuis aan opdrachten zodat jij het maximale uit de gesprekken kunt halen.

Wat levert een integratief loopbaantraject jou precies op?
# Meer zelfkennis in jou als persoon en professional;
# Beter keuzes kunnen maken in jouw loopbaan; 
# Weten waarom het nu nog niet lukt wat je graag zou willen;
# Inzichten en handvatten hoe te bereiken wat je wilt; 


Meld je aan vóór 01-03-2020 en ontvang 6 loopbaancoachsessies voor 425,- euro.  Mijn praktijkruimte zit in Hilversum maar ik coach ook in Utrecht en Amersfoort.

Een goed voornemen voor in het nieuwe jaar is het voornemen om je voornemen ook echt waar te gaan maken. Ik ondersteun je graag om dit mogelijk te maken.

De beller is sneller:

Tel: 06-45890876
Whatsapp: 031645890876

%d bloggers liken dit: